Hundvakt/dagmatte sökes åt världens härligaste valp

Stad

Stockholm

Datum

den 29 augusti 2016 - den 22 december 2016

Betalning

0 kr

Beskrivning

Jag börjar plugga på Stockholms Universitet nu till hösten och behöver hjälp med en daglösning till min nu fyra månader gamla valp. Det rör sig främst om de timmar jag är på föreläsningar, vilket är ett par timmar om dagen nästan alla dagar i veckan. Eventuellt någon kväll då och då.

Baltzar är en glad liten fluffig affenpinschervalp på 4 mån som är framåt och social. Han älskar nya bekantskaper, både med människor och andra hundar, och delar ivrigt ut pussar till alla han tycker om. Han träffar nya hundar i princip varje dag i våra kvarter och hittills har det alltid gått väldigt fint i hundmötena. Han är framåt och lekfull, men läser av den andra hunden fint och säger även ifrån när någon går över hans gräns. Han är en fantastiskt stabil och modig valp, men eftersom han bara väger 2 kg får man hålla lite extra koll när han leker med större hundar.

Baltzar har gått en valpintensivkurs och även varit på en organiserad valpträff. Hemma tränar vi varje dag, framför allt hantering och följsamhet. Påbörjat ensamhetsträning lite smått. I princip rumsren - någon liten olycka då och då.

Helt enkelt - en härlig valp som är väldigt lätt att ha att göra med! Han biter inte på skor/sladdar/liknande utan håller sig till sina leksaker och tuggben. Sover mycket, älskar att bli kliad på magen, äta löv och vill alltid ha en pinne i munnen utomhus. Inga långa promenader krävs, utan främst kortare turer med lek. Om du vill gå promenader så får du självklart det, så länge de är på hans villkor.

Vi bor vid Djurgårdsbron, men ska flytta till Lilla Essingen i slutet av september så om du bor på Kungsholmen/Vasastan vore det optimalt. Baltzar ska helst vara hemma hos dig. Ett plus om du har en egen hund, men självklart inget måste. Ersättning enligt överenskommelse.