Lagottokille söker dagmatte/dogwalker

Stad

Stockholm

Datum

den 7 augusti 2017 - den 31 december 2017

Betalning

111 kr

Beskrivning

Hej!

Vi söker dagmatte (eller dogwalker) till vår lagotto Ossian, 5 år. Ossie är en glad, nyfiken, envis och familjekär hund som älskar att gå i skogen, bada, hoppa på stenar och kasta boll. Han leker med och hälsar mer än gärna på liknande raser/mindre hundar, men blir ibland osäker vid möten med större hundar. Ofta resulterar det i skall. Vi försöker bl.a. träna skvallerträning och med klicker. I vissa miljöer blir han osäker och stressad, tex på tåg och i trånga utrymmen, men i sin hemmamiljö och med/hos dem han känner är han väldigt lugn och kärleksfull.

Tidigare har Ossie varit med på husses jobb och just nu är han hemma med föräldralediga matte och lillhusse, men från augusti behöver vi en ny lösning. Vi tror att en lugn miljö passar Ossie bäst och söker därför främst en dagmatte med mycket hundvana där han kan vara några dagar i veckan. Det kan absolut funka med hundkompisar. Dogwalker kan också vara aktuellt.

Vi bor i Hammarby Sjöstad och söker kring detta område, Hammarbyhöjden med omnejd samt kring Norra Hammarbyhamnen. Ersättning efter ök.