Bor du i Sollentuna? Är du hemma om dagarna och önskar sällskap? titta hit.

Stad

Stockholm

Datum

den 10 juni 2017 - den 28 januari 2018

Betalning

2500 kr

Beskrivning

Hej! Jag har en hund som heter Polly, hon är en fyraårig labradoodle tik. Vi bor mellan Sollentuna C och Häggvik och har just nu hunddagis för henne i Norrviken. Just nu har vi lite kämpigt att få ihop det med dagis, jobb och Polly. Jag jobbar på Arlanda på ett rullande schema (dag/kväll/natt) och min sambo är resande säljare som ofta reser bort på kort varsel. Ofta fungerar vårt arbetsschema med Pollys behov - men det fungerar inte alltid med ett dagis som endast har öppet måndag - fredag dagtid.

Vi söker någon som kan ta hand om Polly hemma hos sig som kan ersätta vårt hunddagis. Kanske är du en nybliven pensionär? har du haft hund tidigare men tycker det blir för stort ansvar att köpa en helt egen hund? vill du "dela" hund under en höst mot ersättning? givetvis mot ersättning som vi kommer överens om. Schema får vi ihop tillsammans och framförhållning finns.

Vi behöver passning för henne stundvis fram till vår semester 10 juli, men främst under hösten. Låter detta intressant? Kontakta mig.

/ Caisa, 0730532580.

1 svar på annonsen