Lunchpromenader till äldre, mild tik

Stad

Stockholm

Datum

den 1 augusti 2017 - den 1 januari 2018

Betalning

80 kr

Beskrivning

Min fina, fina Ginny är en äldre tik på snart 14 år. Hon är med ålderns rätt lite trött, men fortfarande en väldigt social tant.
Hon bor för tillfället hos min mamma i Malmö, men där måste hon dagligen gå i trappor för att komma ut. Hon börjar nu visa tydliga tecken på att hon inte längre klarar med detta. Jag skulle så gärna vilja ta hem henne till mig i Stockholm. Jag bor själv bor på markplan och hon skulle därmed dessutom slippa trapporna.
Men för att förverkliga detta skulle vi behöva hitta en snäll person som kan tänka sig umgås och gå ut med henne på kortare, lite långsamma promenader runt lunchtid på vardagarna. Detta gäller varannan vecka, cirka 10 - 12 gånger i månaden.
Vi bor i Sickla, precis invid Nackareservatet. Cirka fem minuter från Hammarby sjöstad och cirka 12 minuter från Slussen.
Så skulle du kunna tänka dig hjälpa oss skulle jag uppskattar det oerhört mycket. Men även om inte du kan, så kanske du vet någon glad pensionär eller student? Ginny är världens snällaste hund, hon älskar människor och är väldigt mild och lugn till sitt sätt. Helt och hållet helt okomplicerad. Du kommer få en fin vän, det lovar jag.

Ersättning efter överenskommelse.