Mysigt Dagis&Nattis med 10+års erfarenhet

Stad

Göteborg

Datum

den 23 augusti 2018 - den 31 augusti 2019

Betalning

200 kr

Beskrivning

När din hund är hos mig blir den som en i familjen och får kärlek och positiv förstärkning så att den skall känna sig helt trygg. Det skall vara ett lugnt alternativ till stora hunddagis, hos mig är det max 4 hundar samtidigt. Hundarna är välkomna i soffan och får hemskt gärna sova i sängen med mig och min sambo. Ett extrahem som alltid är tillgängligt!
Jag är 28 år gammal och har över 10 års erfarenhet av att jobba med hundar, både stora hunddagis och privata, haft egen hund och flera jourhundar, doggywalking och även rehabilitering av hundar med tuff bakgrund tex gatuhundar och omplaceringar. Genom åren har jag med hjälp av positiv förstärkning, kärlek och tålamod, hjälpt mångaaa hundar att komma över rädslor och aggressivitet. Jag har även gått utbildning inom hundmassage och kan erbjuda sådan (ej på skadade/dräktiga hundar).
Just nu fokuserar jag på att ha dagis&nattis hemma hos mig på heltid och välkomnar alla sorters hundar.
Befinner mig i Lövgärdet bredvid surtesjön (hundbad!), har radhus med inhägnad trädgård, nära till stor rastgård, har 3 st hundkära katter som gärna hjälper till vid träning. Erbjuder även kloklipp&bad, även för rädda hundar.

För frågor tveka inte att höra ev er!
Varma hälsningar, Elin.

1 svar på annonsen