Hundvakt/Dagmatte i Järfälla,Viksjö finnes

Stad

Stockholm

Datum

den 1 juni 2015 - den 1 juni 2016

Betalning

0 kr

Beskrivning

Hej!
Jag heter Lovisa, fyller 18 i höst och bor hemma med mina två små hundar, en kastrerad cavalierhane och en liten blandrashona som går ihop med alla hundar!

Jag bor hemma med mina 5 syskon och mina föräldrar, vi har även två katter. Jag ska börja plugga hundskötarutbildning till hösten och har därför, från och med nu, mycket tid över och skulle tycka det var roligt att ha en till kompis med i vårt gäng på promenader eller bara mys i soffan.
När det gäller mina hundar så använder jag mig mycket av positiv förstärkning, mjuka metoder och tror inte på bestraffning.

Jag och hundarna har en våning i huset för oss själva där vi har det hur lugnt som helst om man känner för att gå undan lite. Vi har även en inhägnad baksida och promenerar runt lunchtid varje dag till en rastgård i närheten där vi brukar vara ett gäng och leka! Utöver promenaderna förstås.
Så om du behöver hjälp med avlastning eller boende för din hund när du ska bort så är jag tillgänglig vardagar och de flesta helger!

Om du tycker det låter som att din hund skulle trivas så hör av dig! Kostnad och sånt där är inte det viktiga, det kan vi bestämma ihop, det viktiga är att alla ska trivas ihop och att det ska fungera på ett så bra sätt som möjligt för din hund.

Om du är intresserad eller har frågor kan du kontakta mig på: 0769067760