Sara Lindgren von Bothmer

Sara Lindgren von Bothmer

Stockholm

Hejsan!

Jag heter Sara och är en 33-årig djurälskande konstnärinna, som bor i Sätra tillsammans med min lika djur- och naturälskande man Jonathan.

Jag och Jonathan har alltid haft hundar och andra djur i vår närhet och saknar det enormt, vill gärna hjälpa era fluffiga sötnosar med sällskap och motion!

Förutom vårt eget naturliga, livslånga intresse för hundar och andra djur har vi arbetat som personliga assistenter, där hundar och katter funnits i hemmen och dagligen skötts och promenerats av oss.

När vi bodde i Australien fanns det sex stycken stora hundar på gården och det var väldigt intressant att hjälpa till med att få den lilla flocken att fungera bra ihop. Jag praktiserade även en kort period på ett hunddagis vid Gärdet för många år sedan.

Vi arbetar som assistenter en dag i veckan och är sällan upptagna samtidigt som varandra, vilket gör att vi är mycket flexibla med vilka dagar som funkar. Fredagar och vissa helgdagar är vi tyvärr ibland upptagna.

Vi har just kommit hem från några års resande runt jorden. Under nästan två år bodde vi på ett fantastiskt vandrarhem i Australien, vid utkanten av ett naturreservat med stillsamma tidvattenssjöar. All vardagsstress rann ur oss och våra drömmar och kärleken till naturen blev ännu tydligare!

Vi bor som sagt i Sätra där vi har jättebra möjligheter att vistas i stora naturområden längs Mälaren och promenera i trevliga, lugna bostadsområden. En kan vila själen och plocka vilda växter och svamp, då är det alltid så trevligt med lite fyrbent sällskap.

I vår mysiga lägenhet finns mjuka platser och mattor att ligga på, fin utsikt från fönstren att spana på omvärlden från samt en liten balkong som går att sätta grind på om man vill.

Om hunden vill så får den hemskt
gärna kela på soffan med oss, om det är okej för er såklart. Vi pratar gärna ihop oss med er om hur era rutiner ser ut, så att hunden får en så trygg och konsekvent tillvaro hos oss som möjligt.

Om er hund till exempel har ledproblem, är äldre eller mindre aktiv så anpassar vi såklart promenadernas längd efter hundens behov. Det finns en hiss i vårt hus för hundar som inte klarar 6 trappor, alternativt finns möjligheten att ta trapporna om hunden har behov av träning.

Vi hoppas att vi snart kan hitta en trevlig fyrbent kompis och att vi kan hålla varandra sällskap och ha kul tillsammans framöver!

Om du vill ha två hundar passade, eller om du tror att din fyrbening kan må bra av hundsällskap så har vi möjlighet att passa upp till två hundar. En var! :)

Ha en vacker dag och njut av livet!
Sara och Jonathan

Betyg och kommentarer 0

Inga betyg ännu...