Linn

Linn

Stockholm

Hej! :)

Mitt namn är Linn och jag är 29 år gammal.
Jag är en extremt hundkär person som söker en hund att hjälpa till med och passa. Jag jobbar treskift och är ofta ledig under vardagar.
Jag bor med min sambo John i en rymlig tvåa med stor balkong på Kungsholmen.

Jag har mycket hundvana, har alltid haft hund. Vi vill egentligen ha en egen vovve men då tiden inte riktigt räcker till så vore det helt perfekt att hitta en fyrbent vän att spendera någon dag i veckan med.

Jag ser helst att ni bor i city eller att ni jobbar inom tullarna så att ni kan hämta/lämna innan/efter jobb. Detta för att vi inte har någon bil för tillfället.

Det här är något som jag gör lika mycket för min egen skull (ingenting får mig att må så bra som sällskap av människans bästa vän) som för hundens så jag vill inte ha någon ersättning övht.
Jag är inte ute efter att passa en drös olika hundar så om jag faller för just Er hund och denne även trivs med mig så kommer denna annons att raderas och jag kommer att fokusera på en och samma hund. Kvalitet före kvantitet då det här inte handlar om pengar. Jag vill bara få umgås med en vovve och erbjuda ett tryggt extra hem när Du/Ni inte har tid.

Några av mina favoritraser: fralla, staffar, amstaffs, mops, engelsk bulldog, amerikansk bulldog, malinois, dalmatiner, tax, schäfer m.fl.

Den enda rasen som jag inte kan tänka mig att passa är chihuahua.

Utlovar en massa kärlek, långa promenader, lek och kel!

Låter det här intressant så släng iväg ett meddelande här på blocket där ni berättar om er och framför allt er hund så kan vi ta det därifrån.

Mvh
Linn

Betyg och kommentarer 0

Inga betyg ännu...