Ebba Johansson

Ebba Johansson

Stockholm

Hej allesammans!

Jag heter Ebba och är en tjej på 19 år. Jag kommer från Hudiksvall, beläget i Hälsingland men flyttade till Stockholm för ett par månader sedan. Jag har alltid haft ett enormt intresse för hundar och mina föräldrar har under min uppväxt varit snälla nog att tillgodose detta. Vi skaffade vår allra första hund när jag var fem år, och sedan dess har vi alltid haft en vovve springandes hemma i huset. Nu bor jag dessvärre inte i det huset mer, vilket har gjort att jag och min sjuåriga Diva har påbörjat ett ofrivilligt särboförhållande. Diva är en sjuårig tjej med stark personlighet som älskar gos och lek. Som den vinthund hon är har hon mycket spring i benen.

Jag bor ensam i en tvåa i Hägerstensåsen, vilket har gjort saknaden efter en vovve ännu starkare. Jag skulle hemskt gärna vilja ha en egen hund, men mitt jobb med kontorstider och idrottande gör det svårt. Jag spelar innebandy på allsvensk nivå vilket gör att jag tränar tre dagar i veckan, men utöver det är jag flexibel!

Då jag under mitt uppväxt bott lite på landet så är skog och stillhet något jag uppskattar. Jag älskar långa promenader, svamp- och bärplockning, joggingturer etc men är trött på att göra det på egen hand. Jag har även tränat Diva lite i agility. Jag är inget proffs men skulle säga att jag kan grunderna!

Känner du att du behöver hjälp med din vovve så tveka inte på att höra av dig till mig. Jag är lyhörd på vad du som ägare önskar och kommer alltid anpassa mig efter dig och din hund. Jag vet att varje hund har egen personlighet och jag är ivrig på att få lära känna nya!

Betyg och kommentarer 0

Inga betyg ännu...