Trygg och hundvan hundvakt/dagmatte i naturnära nacka

Stad

Stockholm

Datum

den 19 maj 2018 - den 31 maj 2019

Betalning

150 kr

Beskrivning

Hej! Jag är en 18-årig tjej med stort intresse av djur och framförallt hundar. Jag har själv en egen hund, en 2-årig Biewer terrier som heter Snobben. Med Snobben tränar jag rallylydnad.

Jag skulle säga att jag är hundvan då vi under hela min uppväxt alltid haft hund. Då jag var yngre hade vi flera afghanhundar som dessutom blev utställningschampions och pga detta kan jag även erbjuda pälsvård då jag har erfarenhet från våra afghanhundar men också från min långhåriga egna hund. Vi har även haft en jakthund (Petit basset griffon veenden) som jag brukade följa ut i skogen tillsammans med min jaktintresserade pappa.

I framtiden vill jag gärna jobba med djur då jag anser att dem ger oss så mycket kärlek att jag vill ge tillbaka den på något sätt och mitt första steg är att jobba som hundvakt.

För tillfället jobbar jag inte så jag har tid att lägga på bus och gos med eran hund/hundar. Då jag bor i Nacka har jag nära till hundrastgård, skog, vatten och ängar, vilket brukar uppskattas av hunden/hundarna.

En typisk dag med mig som hundvakt är en långpromenad på morgonen vartefter vi går in och hunden/hundarna får mat och vatten, sedan blir det självklart lite bus och gos. Efter lunch går vi iväg till skogen eller kanske hundrastgården för lite social träning och sedan går vi in och gosar lite för att sedan ta en till promenad till kvällen. Är det en valp jag ska vakta blir schemat självklart lite ändrat då de behöver gå ut oftare. Schemat går självklart att anpassa utefter just din/dina hund(ars) behov.

Jag erbjuder dygnspassning, dagpassning och promenader och som jag skrev innan kan jag t.ex erbjuda pälsvård och kloklippning om så önskas.

Jag har även tillgång till lantställe som hundarna brukar gilla och om det är okej så får de gärna följa med dit om det är dygnspassning.

Ersättning går att diskutera och det är svårt att sätta några datum då jag tänker att detta ska vara något långsiktigt

Instagram: Ladda upp en mobilbild och få ett konstverk hemskickat via Buddy & Grace @buddyandgraceart

En perfekt present — Läs mer och beställ